De Klussenier Patrick Strijker

De Klussenier Patrick Strijker
De Klussenier Patrick Strijker

Kompasstraat 11
1973 PV IJmuiden

Dien uw aanvraag in »

0255 79 31 55
06 8367 8085
patrickstrijker@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 61090840

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in IJmuiden, Haarlem of Beverwijk? U kunt bij mij terecht voor alle verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Mijn naam is Patrick Strijker en samen met mijn vrouw Margriet en onze dochter woon ik in IJmuiden. Na jaren werkzaam te zijn geweest als ZZP’er voor mijn oude werkgever, heb ik besloten mijn eigen klusbedrijf te starten als Klussenier. Ik wil graag mijn eigen tijd indelen zodat ik de kwaliteit van het werk kan waarborgen. Daarnaast vind ik het contact met de klant belangrijk. Ik lever graag maatwerk af, helemaal afgestemd op de wensen van de klant.

Doordat ik jaren werkzaam ben geweest voor een woningstichting, heb ik erg veel ervaring met de verschillende werkzaamheden in en rond het huis. Naast mijn werk ben ik ook altijd bezig met klussen bij vrienden en familie. Voor hen was het dan ook geen verrassing dat ik mijn eigen klusbedrijf ben gestart.

U kunt bij mij terecht voor alles op het gebied van onderhoud en renovatie. Een greep uit de mogelijkheden: timmerwerk, complete keukenrenovaties, tegelwerk, metselwerk en loodgieterswerk.

Wat mag u van mij verwachten? Het leveren van kwaliteit staat bovenaan. Daarnaast begeleid ik de opdracht vanaf uw aanvraag tot en met de oplevering. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Bij grotere opdracht kan ik wanneer het efficiënter is, een collega Klussenier inschakelen voor de uitvoering van bepaalde werkzaamheden. Uiteraard blijf ik uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de geleverde werkzaamheden.

Hebt u een opdracht gepland staan? Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. U ontvangt een offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverd werk ontvangt u 12 maanden garantie.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in IJmuiden voor:

  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Keuken renoveren of installeren
  • Schutting plaatsen
  • Reparatiewerk
  • Timmerwerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Zeer tevreden als we wat anders voor hem weten bellen we hem weerGuido uit Velsen-Noord
Het betrof het vervangen van een thermostaatkraan in de douche..Contact met Patrick verliep goed. Netjes geholpen, beleefd, mailtjes met vragen werden per omgaande beantwoord, afspraken netjes nagekomen. Niets op aan te merken.W uit Velserbroek
Uitstekende ervaring. Begreep wat we bedoelden. Was snel. Goed werk afgeleverd.GEERT uit Aerdenhout
Zou Patrick zo weer vragen voor een klusBarbara uit IJmuiden
Vriendelijk, professioneel, goed uitgevoerde klusRCL uit IJmuiden
Deskundige, snelle huC uit Velserbroek
Aardige vent,vakman die weet waar hij over praat.Reageert snel op berichten.Jammer dat ik de prijs van de offertes te hoog vond, anders had Patrick de klus zeker mogen doen bij ons.Barry uit IJmuiden
Zeer open en eerlijk. Het is niet tot een opdracht gekomen omdat het boven zijn niveau was en niet de juiste mensen kon vinden. Jammer nu weer verder zoeken.S uit IJmuiden
Zeer vriendelijke man .levert echt vakwerk af .wij zijn zeer tevreden over het werk wat patrick voor ons gedaan heeftKim uit IJmuiden
Heel goed professioneelSylvie uit Uitgeest

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...